skip to Main Content

Onze producten

Hoe het werkt.

Resc-Q-Assist is een geavanceerd eerste hulp systeem dat speciaal ontwikkeld is om de hulpverlener de weg te wijzen tijdens een calamiteit. Uniek aan dit systeem is dat de hulpverlener met eenvoudige criteria geholpen wordt de juiste diagnose te stellen en daarna de aanwijzingen volgt om de juiste hulpmiddelen te gebruiken.

Quick Kleurenwijzer
Rescqassist Koffer Producten

Resc-Q-Assist is beschikbaar in 3 verschillende afmetingen en in twee kleuren: neon geel of oranje. De box is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, stoot- en vormvast, temperatuurbestendig, stof- en spatwaterdicht, onderhoudsvrij, met transparante afdekplaten, soepele scharnieren en sluiting met veiligheidsvergrendeling.

Q100NL

Dit is het grootste model koffer. Bij levering zijn inbegrepen: vulling conform A-richtlijnen aangevuld met redding deken, burnshield brandwondencompres en Quick oogspoelfles. Ook inclusief Resc-Q-Assist kleurensysteem, kleurenwijzer en wandhouder.

Afmetingen: 445 x 320 x 150 mm

Beschikbaar in de kleuren neon geel en oranje.

Q50NL

Dit is het middel model van de serie. Bij levering zijn inbegrepen: vulling conform BHV richtlijnen, Resc-Q-Assist kleurensysteem, kleurenwijzer en wandhouder.

Afmetingen: 320x 220 x 130 mm

Beschikbaar in de kleuren neon geel en oranje.

Q25NL

Het kleinste model. Bij levering zijn inbegrepen: vulling conform B-richtlijnen, Resc-Q-Assist kleurensysteem, kleurenwijzer en wandhouder.

Afmetingen: 280x 195x 120 mm

Beschikbaar in de kleuren neon geel en oranje.

Contact

Onze klanten

Klik op onderstaande logo's om te kijken wat zij zeggen over Resc-Q-Assist.