skip to Main Content
Prorail en G4S

G4S/Prorail op het juiste spoor

ProRail maakt al geruime tijd gebruik van verschillende diensten van G4S, professional in beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Naast objectbeveiliging en mobiele surveillance gaat het hier om hospitality services voor de gastvrije ontvangst van bezoekers.

G4S heeft op haar beurt hiervoor gekozen voor ESE International. In dit kader schoof Nancy van den Broek, operational manager binnen ESE International, onlangs aan om de slimme verbandtrommel Resc-Q-Assist te demonstreren.

“G4S was al overtuigd van de meerwaarde van deze trommel die mensen middels een ingenieus kleurensysteem in staat stelt altijd de juiste hulp te bieden. En gelukkig waren ook de mensen van ProRailsnel overtuigd dat de Resc-Q-assist toegevoegd moest worden. Daarnaast heeft ESE eerder dit jaar alle AED’s op de ProRail locaties mogen vervangen met de Zoll AED Plus. Partnership om optima forma dus.”

“Gelukkig waren ook de mensen van ProRail snel overtuigd dat de Resc-Q-Assist toegevoegd moest worden.”

Nancy van den Broek – Operational Manager ESE International

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vraag meer info aan

Heeft u een vraag of opmerking over de Resc-Q-Assist? Vul dan het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.