skip to Main Content
Total

Safety First!

Veiligheid staat voorop binnen de Total-organisatie. Total, de bekende Franse multinational met wereldwijd ruim 100.000 werknemers en bedrijven in meer dan 130 landen, telt in Nederland een netwerk van 360 tankstations. Een deel daarvan is in eigen beheer bij dochteronderneming Servauto Nederland BV met ruim 800 medewerkers.

Als HSEQ Adviser Direct Operations is Jacco Speelman in de meest brede zin van het woord verantwoordelijk voor het bevorderen van de veiligheid van medewerkers en gasten op en rond onze Servautostations.

“Van arbeidsomstandigheden tot voedselveiligheid en van snelheidsverlagende aanpassingen tot nieuwbouwprojecten. Veel, zo niet alles wat er op een station gebeurt, heeft wel een link met veiligheid. Er is daarom altijd genoeg te doen. En dat doe ik met veel plezier.”

Safety Second!

Maar het is ook een verantwoordelijke taak zo blijkt al snel uit het verhaal van Jacco. “Van hoog tot laag, iedereen is zich bewust van het belang van veilig werken. Daarom houden onze medewerkers zich onder andere aan de twaalf Gouden Regels van Total. De zorg voor gezondheid, veiligheid en milieu ligt ook stevig verankerd in ons ISO 9001 kwaliteitssysteem. Zo proberen we niet alleen voor onze medewerkers een veilige en gezonde omgeving te creĆ«ren, maar proberen we ook te voldoen aan de verwachtingen en wensen van onze gasten.”

“We krijgen eerlijke adviezen op basis waarvan wij bij Total zelf zorgvuldige afwegingenkunnen maken. En dat werkt al jaren heel prettig!”

Jacco Speelman – HSEQ Adviser Direct Operations Total

Speelman kiest daarbij voor een professionele partner als ESE International. Onder andere de Resc-Q-Assist koffers, oogspoelflessen en AED’s (inclusief het jaarlijkse onderhoud) worden door ESE geleverd. Naar volle tevredenheid zo blijkt. “Naast dat ze kwalitatief goede producten en zorgvuldig onderhoud leveren, is ESE gewoon een heel plezierig bedrijf om mee samen te werken. Contacten onderling verlopen altijd soepel en vlot. Er wordt goed meegedacht over oplossingen. En daarbij wordt geen onzin verkocht. We krijgen eerlijke adviezen op basis waarvan wij bij Total zelf zorgvuldige afwegingen kunnen maken. En dat werkt al jaren heel prettig!”

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vraag meer info aan

Heeft u een vraag of opmerking over de Resc-Q-Assist? Vul dan het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.