skip to Main Content

Het grote voordeel is dat de koffer zo overzichtelijk is

Gerrit-Jan Roodvoets werkt al 20 jaar bij Saasen Groep in Mierlo. Op dit moment is hij salesmanager maar hij startte als instructeur brandweer. Daarnaast is hij Arbo Adviseur en Brandveiligheid Adviseur. Als gevolg van zijn jarenlange ervaring als opleider is hij nauw betrokken bij het ontwikkelen van lesstof.

De Saasen Groep is gevestigd in Mierlo en bestaat uit 3 divisies: Saasen Risico Management, Saasen Facilitair Management en Saasen Opleidingen. Saasen Opleidingen gebruikt Resc-Q-Assist in haar opleidingen BHV en EHBO.

Gerrit-Jan: “Het grote voordeel van Resc-Q-Assist is dat de verbandkoffer overzichtelijk is zodat men snel kan vinden wat men nodig heeft. Je ziet ook in één oogopslag wat er eventueel ontbreekt. Een ander groot pluspunt is de wijzer. Deze wijst je letterlijk de weg naar de juiste hulp. Vergeet niet dat BHV-ers niet elke dag naar een slachtoffer geroepen worden, daar kan maanden tussen zitten. Ze voelen zich zekerder omdat ze weten dat de Resc-Q-Assist hen als het ware met kennis ondersteunt.”

“Tijdens onze opleidingen krijgen de cursisten opdrachten en gebruiken daar dan de Resc-Q-Assist bij. Hun ervaringen zijn positief. Ze kunnen zich concentreren op het slachtoffer en verliezen niet onnodig waardevolle tijd. Diagnoses zijn meteen raak en er hoeft niet naar het juiste verband gezocht te worden.”

Op onze vraag of hij persoonlijk ervaring heeft met het gebruik van Resc-Q-Assist antwoordt hij: “Zelf gebruik ik Resc-Q-Assist ook als ik bij evenementen op de ambulancemotor rijd. Onlangs heb ik de trommel nog gebruikt bij een flinke valpartij tijdens een wielerwedstrijd. Het is een groot voordeel dat andere EHBO-ers mij dan kunnen helpen als ik wat vraag. Zij hoeven ook niet te zoeken en vinden meteen wat ik nodig heb. Dat werkt veel efficiënter.”

Gerrit-Jan Roodvoets – salesmanager Saasen Opleidingen in Mierlo

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Vraag meer info aan

Heeft u een vraag of opmerking over de Resc-Q-Assist? Vul dan het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.